We need a place, we need some space

Suka tak?

Sayang Red selalu ye...Terima Red seadanya...thanks u all... :>

Sayang Red selalu ye...Terima Red seadanya...thanks u all

Masa berlalu menjadi kenangan, Masa depan menjadi impian, Masa kini di genggaman tangan. Hargailah.

Masa berlalu menjadi kenangan, Masa depan menjadi impian, Masa kini di genggaman tangan. Hargailah.

Makin Hari Makin Sayang

Smile....... erm...sampai ke telinga senyum nyer...camtulah baru berseri...tambah berseri lagi kalau selalu duk singgah2 kat halaman saye ni...jemputlah ye jenguk2 perkabaran saye tp xde la smpi hidang kuih jemput2...



Sunday, 8 January 2012

Segment: Add Followers and Friends by Leeza

As Salam......

Sibuk betul Red hari. ...erm...sibuk ape????Sibuk menyibuk...huhuhu...Red duk layan satu group kat FB nih. Ade radio kat situ. Red nih bukanlah penggemar Radio tegar, cuma rasa nak tambah kenalan dan peluang. Peluang apa? Peluang tuh macam-macam antaranya....cuba klik yang kat bawah nih. Red penat dah nih...tadi berblogwalking...(jalan kaki je...patutlah penat)......isk isk isk


Eh ada soklan lah yang Red kena jawab...kalau soklan matematik memang Red suka...tapi ni bukan soklan Matematik...susah soklan ni...Matematik pun tak susah macam nih....ye kew...jawab je lah kan.....

Soklan pertama ni susah bukan sebab Red tak tahu tapi sebab wat masa nih Red tak terfikir nak bagitau....waaaaaaa!!! boleh ke macam tuh....? Takpelah...Red pasti yang lain pun nak kenal Red kan. Red pun takde update personal info yang boleh korang carigali. Tapi ada ke yang nak kenal Red nih.....ada? waaah..sejuk hati Red ....sebab hati dah sejuk Red bagitau lah ye...(pe ke panjang ngat intro jawapan soklan pertama nih....) Jeng!!!Jeng!!!Jeng!!!.jawapan pertama colan-colannya adalah...........

Yo! It's Me......Rozita binti Talib (ha....baru tau???kenapa baru tau? memanglah Red tak pernah bagitau.....aaaa sudah3x...hentikan semua ini...eh chewah macam dalam filem P Ramlee ape ke nama tajuk nye tuh.....)

Uih...soklah kedua nih...Red tak tau nak kate ape....Red kena sibak-sibak balik sijil pendaftaran Red...uih ada sijil ke masa nak daftar jadi blogger...ape korang tak tau...ala tak payah tau lah sebab memang takde pun...kui..kui..kui...

Tara...tara...tara....jawapan de kat bawah nih... (Hari Selasa bersamaan 15 Februari 2011 dengan tajuk entry pertama .......Melangkah Semula)